2008. máj. 26.

MONARCHISTA ELŐADÁSOK PÉCSETT!


Három monarchista előadásra kerül sor Pécsett, 2008. június 10-én 18:00 órai kezdettel a Nagy Lajos Ciszterci Gimnázium nagy előadójában.

Különösen jó érzéssel tölthet el mindenkit, hogy az előadások Pécsett hangzanak el, hiszen korábban e város többször is megerősítette legitimista-monarchista elkötelezettségét (Ugron Ferenc, Molnár Kálmán, stb.). Az előadások, amelyekre sok szeretettel várunk mindenkit ezúttal is, a mellett, hogy egy történeti ívét is akarja szolgáltatni a monarchizmusnak, kifejezetten arra öszpontosít, hogy megmutassa, hogy a Magyar Királyság mellett érvelni, kiállni és azért küzdeni ma is reális, aktuális és valóságos cselekedet lehet.

Aki tudja terjessze, de legfőképpen jöjjön el, hallgassa meg és beszélgessünk, vitatkozzunk!



 
Másrészről köszönjük szépen a többi képet a monarchista szóróanyagok kihelyezéséről. Ide is tesszük sebtiben őket, mindenki okulására és lelkesítésére. Az egyikért egy kicsit ki kell csavarni a fejet, pardon ;)

















2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Üdvözletem!

Hubatka vagyok a Szent Korona Rádiótól.
Nem találtam semmi kapcsolatot hozzád, ezért itt írok. Kérlek szépen dobj egy e-mailt a hubatka@szentkoronaradio.com -ra, hogy le tudjam írni egy válaszban, hogy miért keresnélek.

Előre is köszönöm!

Névtelen írta...

Köszönet a tegnapiért! Több helyre, többször kell mennetek.