2010. máj. 22.

Ettől féltünk! A Hunhíren már tolják az ökörséget

Kellemes kis pünkösdölésbe a HUNHÍR.HU portál ökörsége rondított bele. Szavazás arról, hogy ki legyen a király, olyan emberekkel, akik éppen adódnak a Hunhír nagy formátumú és szakmailag képzett szerkesztőinek a klaviatúrájára.

Na, pont ettől tartottunk!

A Magyar Királyság ügye a színvonaltalan új rágócsontot kereső csürhe témája lesz. Már várjuk SoDi blogbejegyzését, vagy a bevásárlószatyros néniket, filccel írott táblával tüntetni a Parlament előtt "azapostolimagyarkirájságér". Persze majd aztán így tematizálódik a médiában, és a társadalomban és olyan "őrült dolog" lesz, amelyen csak mosolyogni lehet és söpörni le az asztalról, vagy remek kis fake videókat gyártani róla a neten.

Ha valaki ezért hátba tudja verni a HUNHÍR.HU remek kis szerkesztőit egy jó nagy vaslapáttal, akkor tegye már meg! Sokak nevében cselekedne és biztos nemcsak az Úristentől nyerné el a jutalmát ezért. Mi mindenesetre előre is köszönjük!

22 megjegyzés:

Reina Nicolasa írta...

Szerintem Zagyva Gyula lenne az első, aki leütné őket lapáttal, hogy ilyen hülyeségeket írnak, hogy ő lehetne a király.

Ágoston Dániel írta...

Egyáltalán azt nem értem, hogy miként merül fel valakiben ekkora baromságot összeállítania. Az eredmény pedig nyilvánvalóan az lesz, amit PHJ is ír, fogatlan, párizsiszagú, szatyros muterok fognak majd sipítozni a különböző tüntetéseken, aszentmagyarapostolikirályságért, közvetlenül a sámándobos pizsamások mellett. Továbbra is határozott álláspontom - a szavazás tekintetében pedig különösképpen -, hogy szigorúan tilos a széles tömegeket szavazásra feljogosítani.

Névtelen írta...

Egy Ostnburg-Morawek különítmény rendel a HUNHÍR.HU szerkesztőségébe. Gyorsan!!!

Névtelen írta...

Megyünk.

Balage írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Balage írta...

Ez nevetséges.
Nem értem miért kellett egy ilyen értelmetlen szavazást kirakniuk...

Névtelen írta...

Hunhirestől, jobbikostól, Zagyvástól, dől a baromság, Hiányzik az általános műveltség, a történelem ismerete. Ettől a bandától, még a Kádár apó is jobb volt. Ments meg Uram minket a zagyváktól!

Névtelen írta...

Szegény Boldog IV. Károly forog a sirjában!! Nem volt elég tatár, török, most jön a Zagyva!

Reina Nicolasa írta...

Nem hiszem, hogy ő kérte volna, hogy tegyék be jelöltnek.

Byss Flamel írta...

Én csak ennyit tennék hozzá.



ÚRISTEEEN!!!!!

Vérfarkas írta...

Nagyon kemény vagy "névtelen". Hiányzik az általános műveltség? Mégis a semmiből elérték, hogy bejussanak a parlamentbe. Ehhez nem hiszem, hogy elég lett volna csak egy kis tudás, mert ehhez nagy tudás kellett...
G.Kirkovits István frusztrált, agyrákos elmebeteg a hunhír főszerkesztője, aki mellőzött mára a nemzeti oldalon és a hunhír.hu eléggé el van szigetelődve... Lenézi mindenki, mert úgy lépett fel többször is, mintha ő sz.rta volna a spanyolviaszt. Ezt sértődöttségét éli ki így... Nocomment, hülye.

Bonchamps írta...

Most tényleg, van aki még olvassa a hunhírt? Tele van injekciós butaságokkal, szimplán nem kell vele foglalkozni.

Azzal pedig, hogy vitrinben őrizgetjük a monarchizmust, nem érünk el semmit. Be kell vinni ezt is a közbeszédbe, csak azt is észre kell venni, hogy nem 1905-ben vagyunk, hanem 2010-ben. Mai módszerek kellenek.

Attól pedig nem félek, hogy a Zagyva Gyula szellemileg felkészületlen lenne. Ő már akkor monarchista volt, amikor a kommentelők zöme még a csattoslepkét tologatta a homokozóban(köztük jómagam is). :)

kronosz írta...

Én sem gondolom, hogy sokat kellene foglalkozni a hunhír baromságával, de azért mégis fontosnak tartom tudni erről (is), hiszen igenis befolyásol embereket.
De természetesen nem tudunk mindenkinek "tetszeni" a kezdetektől.

És igen, nyitnunk kell, méghozzá hamar. A napokban le fogom jegyezni gondolataimat ezel kapcsolatban, hogy véleményem szerint mit kellene tennünk.

Már Ariel (zaran) beszéltünk kétszer msn-en, és úgy tűnik nagyjából egyetértünk. Cselekedni kell, minél hamarabb. De természetesen nem szabad elkapkodni semmit. Átgondolt cselekvéi tervre van szükség.

Ezért azt kérném mindenkitől, aki úgy gondolja lennének ötletei, és szívesen részt venne a közösség stratégiájának kidolgozásában, hogy szedje össze gondolatait. Mire van szükségünk, merre terjeszkedjünk, miből, hogyan, mit használva. Ilyesmik.
Hamarosan jelentkezem részletekkel is, ne csak beszéljünk nagy általánosságban, hanem konkrétumokra van szükségünk. Természetesen folytatásaként az eddigieknek (PHJ, itt is szeretném mégegyszer -sokadikként sokadjára- megköszönni az eddigi sok-sok munkát, ideje nekünk is beszállni ;)

Üdv,
Bedekovics Péter Pál (eddig Péter néven írtam)

Névtelen írta...

Nem is vagyok kemény! Még inkább finom voltam, mert nem akartam olyan szinvonalon, olyan kurusosan fogalmazni. Mert miért is jutottak be a semmiből? Meglovagolták a cigánytémát. A szókincsük ennyi: cigányhorda, zsidóhorda, aztán ezt ismétlik a végtelenségig. Kik a szavazóik a zagyváknak? A sötét bunkó nyilasprolik. Sajnálom, hogy ilyet kell irni ezen a blogon, de kikivánkozott belőlem. V.V.

Bonchamps írta...

Barátom!

Rendben, fújjuk ki magunk, megmondtad a frankót, nyugodtabb lettél. Gyakran esünk abba a hibába, hogy gyorsan ítélkezünk és azt hisszük mi hordozzuk a bölcsek kövét. Sajnos én is túl gyakran követem ezt el.

Nyilasproli... Az Egyetemen ahol tanulok speciel a fiatalok nagy része Jobbik szavazó. Nem ilyen egyszerűek a dolgok.

Azért mert nem ismersz valakit és félsz, hogy elrontja az általad elvileg szeretett dolgot...nos...az a baj, hogy gyanítom eddig nem sokat tettél az ügy érdekében, nem? Akkor meg lehetnél kicsit konstruktívabb, minthogy csak fikázol itt a blogon.

Unknown írta...

Névtelenséged törődjön bele, hogy Zagyva úr képviseli az ügyet odabent és ráadásul ez sokunknak tetszik. Ha képtelen továbblépni ezen, várakozásokkal figyelem, mikor alapít magának egy olyan jó, igazi, IGAZI (!) monarchista teamet, akik majd jól megmondják, vagy jól nem a frankót, ahogy azt ön éppen elképzeli. Sok sikert!

Különösen tetszik, hogy Zagyva Gyula összes megnyilvánulása - ha frissek az ismereteim - annyi volt, hogy helyre kell hozni a Magyar Apostoli Királyságot. PONT.

Erre ön, "Névtelen", azt állítja, hogy "dől a baromság" Zagyvából, nem ismeri a történelmet és műveletlen. Értetlenül állok a helyzet előtt, mint ahogy nézi az ember a kölyök állat reakcióit, ahogy morog, kapkod; feltételezi róla az ember, hogy valamivel ellenkezni próbál, vagy olyan, mint a durcás csecsemő, aki akkurátusan kifejezni még képtelen magát, de a felnőtt felismeri, hogy a kicsiny teremtés éppen helyesel, avagy ellenkezik.
Mivel az ön heves, negatív felhangú megnyilvánulása sem hordoz konkrétumot, kénytelen vagyok a puszta ellenkezést leszűrni belőle. Mindezt összevetve Zagyva Gyula egyetlen, rövid és velős állításával, célkitűzésével, igazán meglepetten látom, hogy ön ezek szerint nem ért egyet a Magyar Apostoli Királyság helyreállításával.

Kérem, gondolja át újra!

Fóris Béla írta...

Bedekovics Péter úr figyelmébe!

Nézze meg az "Alkotmányozás: második nekirugaszkodás" hozzászólásai közt a "Beco írta" bejegyzést.

A Hunhír szavazására egy szót sem érdemes vesztegetni.

Loxon írta...

Vérfarkasnak igaza lehet, ez a szavaztatás wannabe irónia.

Névtelen írta...

Én bevállalom, ha meglátom, leütöm. Névtelenül szóltam hozzá, hogy ne lehessen beazonosítani és elkerülnie az illetőnek, privátban jelzek annak, aki érdemes rá, hogy állom /álltam a szavam. Majd lesz helyzetjelentés. A baj, hogy mostanában nem látni nemzeti rendezvényeken ezt az elmebeteget, mert nem szívesen bújik ki a patkánylyukából. A baj az, hogy idős, illik-e idős embert nyakon vágni? ez a körülmény még a visszatartó...

Nobilis írta...

Mit vártak, Uraim s Hölgyeim? Egy ilyen nyilatkozat után szinte biztosra volt vehető,hogy sokat fognak vele foglalkozni,amibe ez is beletartozik. Már csak a szavazás ténye is egy vicc, mintha az embereknek kellene dönteni a király személyéről....

Nobilis írta...

Kicsit off:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Knights_of_the_Golden_Fleece

Aranygyapjas rend lovagjai találhatóak a fenti linken, alul vannak a jelenlegiek.
Azért azon mindig csodálkoztam,illetve monarchista szempontból jónak találtam,hogy Bécs érseke egy Schönborn gróf.

Nobilis írta...

Mit értünk magyar alatt?
Lichtenstein herceg bír magyar honfiúsítással.

Az utolsó 5 év,amikor magyart avattak.

1953:Herceg Batthyány-Strattmann "Boldog" László
1951: altorjai báró Apor Gábor
1945: gróf Sigray Antal
1934: gróf Zichy János
1932: gróf Cziráki József,gróf Károlyi József