2008. aug. 29.

Monarchista propaganda a "trónfosztó városban", a Dunántúl pedig felel neki.

Korábban arra kértünk mindenkit, aki úgy érzi, hogy hangot kell adni itthon is a monarchista alternatívának, hogy a lakhelyén, vagy ahol éppen huzamosabb időt eltölt, vagy ahol azt gondolja, hogy erre szükség van (tehát mindenhol, mindegy hol) helyezzen ki monarchista propaganda anyagot tartalmazó matricákat. Az első két anyagot Debrecenből, a "trónfosztó városból" kaptuk, ahonnan Ádám küldött képeket a Segner térről, könyvtár mellől és buszmegállóból. (Be kell vallanunk, hogy ennek a cselekedetnek különösen örültünk, tekintettel a város múltjára - 1849, 1944-45.)

Monarchista léleknek kedves azonban a Dunántúlról, Tapolcáról és Badacsonytomajról érkezett képek is Sanyitól. Tapolcán a képek meglehetősen jó helyre kerültek, egy 2004-ben felállított Trianon emlékmű közvetlen közelébe egy parkba is jutott belőlük. Ez a park arról is híres, hogy a park és az emlékmű felállításában legjobban szorgoskodó egyén minden nap 16:30-kor az emlékművön lévő harangot meghúzza, amelyet a 64 vármegyéből hozott földkupacok szegélyeznek.

Badacsonytomaj - a jó borról, a szép Balatonról híres község, háttérben a "bazalttemplom".

Tapolca - a Trianon emlékmű van a háttérben.

Figyelem, a felhívás még mindig áll! Továbbra is vannak még matricák, csak egy levelet kell küldeni erre a címre; lacroix_csigavonal_freemail_pont_hu és egy ígéretet, hogy kapunk olyan képeket, amelyen a matricák és a település (a környezete) jól látszik. Senki ne gondolkodjon túl sokat, cselekedni muszáj. A lapon pedig folyamatosan bemutatjuk az újabb "trófeákat".

5 megjegyzés:

ultrajobber írta...

Üdv!
Már megbocsássatok, de én is rendeltem ilyen matricát a megadott módon, azóta sem kaptam meg őket, pedig már rég kitehettem volna egy csomó helyre.
Ha eddig nem küldtétek, mostmár ne küldjétek, mert újra munkába állok, és nem lesz rá időm.
Tisztelettel:ultrajobber.

PHJ írta...

Én azért küldenék neked... Nem kaptam tőled levelet. Ide küldd el még egyszer; lacroix_kukac_freemail.hu Kár lenne, hogyha egyetlen kis pont is elveszne.

Háttér írta...

Az emberek akkor sem gondolkoznak el semmin, ha hosszasan és érvekkel alátámasztva fejtenek ki nekik egy témát. Szomorú, hogy egy magasrendű dolgot odáig kell zülleszteni, hogy eladó babakocsikhoz hasonlóan reklámozzák. Mi a célja ennek? Abszolúte senkit nem fog érdekelni-egy újabb cédula huszonöt millió másik között. Gondoljátok már át legyetek szivesek, hogy mit és hogyan akartok képviselni!
Melyik uralkodónk nyomtatott olyan plakátokat, hogy "én vagyok a király- király!"- mert ez kb. olyan. Lehangoló.

PHJ írta...

Azt gondolom, h alapvetően rosszul látod a dolgokat. A királynak nem kell semmilyen cédulát sem kitennie, sehova sem. A királynak uralkodnia kell. Ez az akció nem erről szól, hanem a magyarok királyságáról, amelyet az emberek - potenciálisan tehát egy királyság állampolgárai - nem ismernek ma már. Úgy vélik, h a köztársaság magától értetődő, pedig ellenkezőleg, egyáltalán nem az. A matricák erről szólnak nem "a királyról". A matricák a monarchista alternatívát mutatják meg, annak, akinek lehet. A királyságról még a királynélküli királyság idejhében is cikkeztek, plakátoltak, kitűzőztek, stb. Azt gondolom, h egy köztársaságban ez akkor ezereszeresen szükséges, az a szomorú, h erre nincsenek meg a megfelelő eszközeink, de talán idővel ezen is tudunk változtatni, ha Isten is úgy akarja.

Léna írta...

Ilyen matricák vannak még, így három évvel később? :]]