2011. aug. 8.

GoldenBlog szavazás

Örömmel közöljük kedves olvasóinkkal, hogy blogunkat beneveztük a GoldenBlog versenyére, mely idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre. Kérjük olvasóinkat, hogy amennyiben rendelkeznek Facebook felhasználóval, szavazzanak a Gondolatok a Királyságra blogra, melyet a szerkeztők a 'Kult-szórakozás' kategóriába tettek. Javasoljuk, hogy nézzenek szét a blogok közt; rendkívül sok ígéretes kezdeményezés és igényes megvalósítás található. Sajnos egy kategóriában csak egyszer lehet szavazni egy Facebook felhasználóval, és nagy kedvencünkkel és példaképünkkel A Wang-folyó verseivel egy kategóriába tettek minket. Ám ez ne keserítsen el senkit sem, szavazásra fel! Szavazni mégegyszer itt lehet.

7 megjegyzés:

Reina Nicolasa írta...

Szavazósdi? Ez elég demokratikus... :D

A magam részéről azt kívánom, hogy ez a szavazás valódi érték(ek)et hordozó blogokat - és így személyeket - juttasson az élmezőnybe, ne úgy, mint amely 4 évenként van.

Petrus Augustinus írta...

Igen, de ez valóban egy 'popularity contest' (ahogy a választások is az, csak ott ez káros), arra kíváncsiak a rendezők, hogy ki a legnépszerűbb. Aztán csak reméljük, hogy ez egyezik a legjobbal (itt meg már de gustibus...). Sajnos az a baj, hogy a Hírcsárdával versenyzünk a kategóriában, elég esélytelen, dehát "hit, remény, szeretet!" :)Az 'egyéb' kategóriában is van vagy öt amit bejelölnék, aztán a fotóblogok közt pedig nulla. Voksot megváltoztatni pedig sajnos nem lehet.

Mordecháj Rosenzweig írta...

"A magam részéről azt kívánom, hogy ez a szavazás valódi érték(ek)et hordozó blogokat - és így személyeket - juttasson az élmezőnybe, ne úgy, mint amely 4 évenként van."

Kissé radikális lenne egy olyan jellegű szavazás, hogy megszavazza a többség, aztán négy évig csak azt lehet olvasni ;)

Reina Nicolasa írta...

Értem, szóval ez affajta "közvéleménykutatás"...

Mondjuk kezdőlapnak a győztes jönne be mindenhol. :D

Szávoszt-Vass Dániel írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szávoszt-Vass Dániel írta...

55. hely 40 szavazat.

http://goldenblog.hu/hirek/20110822_kult_szorakozas_eredmenyek.aspx

Petrus Augustinus írta...

Lehetett volna jobb is. 480-an vagyunk a Facebook Regnum! oldalán. Ha csak mindenki ránk szavaz, harmadikok vagyunk.