2008. aug. 21.

Első magyar monarchista villámtüntetés?

A Szent Korona Rádió, amely rendszeresen és engedéllyel vesz át cikkeket innen, hogy ezzel is terjessze a monarchista alternatívát Magyarországon, egy eléggé egyértelmű üzenettel flash mobot szervezett a tegnapi tisztavatáson, amelyről a republikánus politikai vezetők száműzték a Szent Koronát. Transzparnessel jelezték, hogy a Szent Koronára nagyobb szükség van mint az 1949/89-es sztálini gyökerű republikánus alkotmányra a Regnum Marianumnak. Azért, hogy egyértelmű legyen a flash mob üzenete, szórólapot is osztogattak amely kifejezetten anti-republikánus, több szempontból is monarchista álláspontot képviselt. Akárhogyan is gratulálunk és reméljük, hogy nem marad visszhang nélkül ez a bátor akció!

8 megjegyzés:

Ultrajobber írta...

Utólagos engedélyükkel, cikkeket én is szoktam átvenni, idézni Önöktől, természetesen a forrás megjelölésével.
Ténykedésem megtekinthető:

http://www.barikad.hu/forum/showthread.php?t=187

A Szent Korona és Magyar apostoli királyság néven futtatok fórumtémát a Barikád.hu fórumán.

Hozzászólásokhoz természetes ott is be kell jelentkezni, én örömmel venném az Önök szakavatott segétségét több vitás kérdésben is.
Tisztelettel: ultrajobber.

Ultrajobber írta...

Tudom, ma pontosan erről olvastam egy töri könyvben,a Magyar rendek önszántukból lemondtak a szabad királyválasztás, sőt, az ellenállási záradék alkalmazásáról is.A Habsburgokat örökös királyaiknak ismerték el.

A mai nemzedék mit sem tud a hűségről, a rend fogalmáról, a tradíciók szükségességéről.

A tenniakarás nagy bennük, példaképeknek azonban rossz személyeket választanak maguknak.
Ráadásul az információhalmazból nem tudják kiválasztani, mi igaz, és mi kitalált.

Korunkban ezt mérte ránk a sors: az Isteni rend hívei kisebbségben vannak az anarchia terjesztőivel, passzív elviselőivel, valamint a jobbító szándékú, de helytelen irányba navigálókkal szemben.

Névtelen írta...

És akkor most a SZKR monarchista vagy sem? Lehetne egyértleműbb is állásfoglalásaik. Sokszor belevész a magyar nemzeti radikális mocsárba. Mindenesetre jó lenne, hogyha az lenne.

Ultrajobber írta...

Nekem is lenne egy kérdésem:
Mi van akkor, ha Vona esetleg önmagát akarná megtenni királynak?
Ha a Habsburg ház nem jelzi trónigényét, akkor elfogadható?

Ultrajobber írta...

Értem, én azonban megpróbálom kiaknázni a pártos lehetőségeket is,bár ezek igen csekélyek, de legalább gondolkodóba ejtik az embereket, azonkívül meggyőződéses jobboldali vagyok.

Ultrajobber írta...

Én Vonát max. csak kormányzóként tudnám elképzelni, minden érdeme-sok ilyen van-ellenére is.

Névtelen írta...

Vonában hol van Turul-Árpád-vér?

Névtelen írta...

"Mi van akkor, ha Vona esetleg önmagát akarná megtenni királynak?"

Én akkor elköltöznék a világvégére ebből az országból,ha a Vona-ház ragadná magához a hatalmat =) Kis gárdisták alkotnák a testőrségét,a Toroczkay meg a Budaházy lennének a főtanácsosok,a Tomcat meg a propagandaminiszter... Muhahaa... Bocs,ez egyáltalán nem vicces.