2010. okt. 5.

Idén is lesz Károly-mise!


Ebben az évben újra megtartjuk a hagyományos Károly-misét és az ezzel kapcsolatos országos zarándoklatot, amelyre nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Helye: Cirák és Dénesfa határán, a Király-kápolnában.
Ideje: 2010. 10. 24. 11.00
A szentmisét bemutatja és a szentbeszédet mondja Fazakas Zoltán Márton premontrei kormányzó perjel.

Arra kérünk Benneteket, hogy az esemény terjesszétek, hirdessétek, de legfőképpen gyertek el minél többen! Képviseljük magunkat nemzeti-, egyházi- és történelmi zászlókkal, áldozzunk a szent életű király emléke előtt a szentmisén. Beszélgessünk, emlékezzünk a szentmise után, a zarándoklat befejezéseként.

Az eseményen díszőrséget áll vitéz doberdói Bánlaky Breit József altábornagy Hagyományőrző Egyesület.

6 megjegyzés:

Alan Breck Stewart írta...

Gratula a plakáthoz, nekem tetszik.
Megkezdtem a terjesztést. Célpontjaim: templomok (szívesen fogadják), egyházi iskolák, egyetem, könyvtárak hirdetőtáblái, buszpályaudvar, művelődési ház.
Újság hétvégi számának vallási hírek rovata.

PHJ írta...

Köszönet érte. Több ilyet.

Vass Dániel írta...

Ha van papíralapú plakát én is kérnék, elvinném pár helyre.

A zarándoklat miből áll majd? Mi valószínűleg Kapuvárról kerékpároznánk át Czirákra. Örülnénk egy pontos maps.google.com térképnek is, a helyszín alig látszik a térképen.

PHJ írta...

Cirák határában van tábla. Mellesleg Cirákon, Dénsesfán megkérdezel bárkit, akkor tudja. A bekötő hosszabb, 1 km, görönygös földút. A zarándoklat meg azért az, mert nem a km-eket nézzük, hanem a tiszteletet, a hódolatot, az áldozatot. És illik az utat valamiért felajánlani is. Hm?

Labanc írta...

Sziasztok! Megy valaki Pestről kocsival? Nagyon megköszönném, ha nekem is lenne hely! Természetesen beszállnék a benzinbe. Köszi!

PHJ írta...

[FB-n kérdezd sztem.]