2009. máj. 29.

Jogos, de azért képtelenség.

Mostanában majdnem mindenhonnan azt kérdezik, hogy mi a véleményem Habsburg György főherceg EP jelöléséről MDF színekben. Mi lenne? Elmondtam. Nem változott azóta sem annyira, és nem hiszem, hogy ez bármennyire is befolyásolná a monarchista alapállást. Inkább nézzük a helyzet abszurditását és mosolyogjunk. Aki mosolyog, az a dolgok felett áll - erre mindenki emlékezhet Hamvas Béla után, vagy ha nem, itt az idő, hogy ezt megtanulja egy életre. A helyzet abszurd. Dobjuk be a törölközőt és nevessünk inkább! Miért is ne? Felette állunk, nem?

Fotó: mkkp.hu/

2 megjegyzés:

Chubakka írta...

Azt hiszem, minden monarchista, vagy antirepublikánus elem egy jó darabig meg fogja kapni ezt a Habsburg György kérdést.
Egyszer szívesen beszélgetnék vele, őszintén és négyszemközt ennek a döntésének a mozgatóiról és hogy ő valójában hogyan látta.
Tudja-e, milyen következményeket vonz ez a szereplés?
Persze, ha én is ennek a családnak lennék a tagja, aki azokon ment át, mint ő és a családja...
Nagy úr a pénz és a hatalom!

Azt is furcsállottam volna, ha a Fidesz reklámarca lett volna, de ezzel én sem tudok igazán mit kezdeni.

A barátaimnak azt mondtam: "Hát, nézzétek! Sok a gyerek, nagy a rezsi, gazdasági válság van, kapott egy >visszautasíthatatlan ajánlatot<, valamiből meg kell élni!"
Egy fülemen össze lehet számolni, hányan hitték el nekem, hogy őszintén ez a véleményem.

PHJ írta...

Ez korrekt, meg is értem. Parszi erre mondta, h tessék, akkor vmi mással foglalkozni. Mondjuk botanikával. Abban is jók voltak a Habsburgok.