2009. júl. 23.

Itt a kánikula - öltözködjünk stílusosan!


Amellett, hogy kellemes viselet, hasznos és szép is. Támogasd és hirdesd a királyság alternatíváját! Rendelni a regnum.portalKUKACgmail.com e-mail címen, amíg az erősen limitált készlet tart; M, L, XL, és XXL méretekben is. Nem érdemes túl sokat gondolkodni. Ára; 2800 Ft + postaköltség. (Budapesten személyesen is lehetséges, előzetes egyeztetés után, 3 darab felett postaköltség nincs.)

15 megjegyzés:

Mirjam írta...

Női változat nem készült? Mondjuk
blúz formájában, egy kis arany hímzésű koronával? Vagy lehetne olyan is, aminek fűzője van(királykék színben) fehér buggyos újjakkal.

PHJ írta...

Ez a jövő feladata lesz...;) Most valahogyan el szerettem volna indulni ezzel. Csak egy kis praktikum volt benne, h "unisex" lett, semmi különösebb koncepció.

Mirjam írta...

Szerintem jól sikerült. Egyszerű, de közli a lényeget ;)

Reina Nicolasa írta...

Virtuálisan Mirjam mellé állok és várom az első magyar női monarchista kollekciót ;)

Reina Nicolasa írta...

Én meg pár hónapja spanyol infánsnő vagyok. Még ilyet..

PHJ írta...

Elmebetegek természetesen továbbra sem kommentelhetnek, én kérek elnézést és a Sárga Ház új megnyitását. ;(

Névtelen írta...

I. Levente jó arc, csak sajnos bezárt a Lipótmező, ő pedig utcára és ezzel együtt internetközelbe került. Ha egy kicsit több (sokkal több :-)) humort is vinne a kommentjeibe, akkor simán lehetne a blog udvari bolondja. :-)

Üdv:

Czelder

ultrajobber írta...

A hőség ne tompítson a figyelmen:

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3437

Piedone írta...

Őszintén megmondva szerintem a póló egy erős közepes, kicsit úgy néz ki, mintha a képet eredetileg nem pólóra tervezték volna (nem hat természetesen rajta). Ettől függetlenül fogok belőle rendelni.

PHJ írta...

Nem is pólóra tervezték, hanem egy szobor...;D

Piedone írta...

Ja tényleg? És pólóra nem lehet szobrot tervezni? :-) Jó persze, de nekem az egész grafika tetszik kicsit furcsának. Röplapon jól mutatna, de pólón egész más.

Rácz Tibor írta...

Na haragudjanak e keresetlen szavaimért, ám pl Tomcatnak ez a "szakmája". Nem kell vele mindenben egyetérteni, de polo tervezéshez, gyártáshoz nagyon ért. Lehet, nem is tudják, hány- meg miféle szervezeteknek készített már viselnivalót.

A kezdetleges külcsín ellenére azonban örvendek a lehetőségnek!

PHJ írta...

Sztem meg Tomcat maximum csak ahhoz ért ;-( Istenem, ennyire rossz lett a póló? Aki élőben látta csak dicsérte ... ;-v Szerencsére fogyogat is, úgyhogy inkább rendeljetek, ha egy kicsit is tetszik, mert elviszik az ellendrukkerek és ki tudja mikor lesz legközelebb. Bónuszba remek szóróanyagokat lehet kapni. ;)

PHJ írta...

Tonket said; "A jelenlegi Magyar Köztársaság nevű állam pedig a Magyar Királysággal jogfolytonos. A Magyar Királyság idején hozott bírósági ítéletek ma is hatályosak, jogerősek." http://bombagyar.hu/index.php?post=2441

Több kérdés van?

Petya írta...

Érdekes én úgy tudtam, h Tomcat horthysta és mivel Horthy egy 'homo monarchicus' volt így monarchista. Több bejegyzésében is kiállt a jogfolytonosság mellett. Pedig ez nem egy régi bejegyzés...