2010. okt. 31.

Avareső a napfényben - Emlékek és prédikáció az idei Károly-miséről és zarándoklatról


Anyaportálunkon, a Regnum!-on van egy személyesebb hangú visszaemlékezés, illetve Fazakas Zoltán Márton premontrei kormányzó perjel szentbeszéde, amit a rendelkezésünkre bocsájtott. Képgaléria mellékelve.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szép lenne a restauráció és az új koronázás a 100. évfordulón. Lélektanilag nagy hatása lenne egy konkrét dátum kitűzésének.

Szávoszt-Vass Dániel írta...

Nagyon szomorúan olvasom, hogy megszűnik a monarchista blog. Kicsit értetlenül és dühösen állok a dolog előtt, miután két napja dobálam szét kb 5-600 szórólapot Budán postaládákba, amin ez az egyik link.
Számomra ez a blog volt a Kezdet, az elmélyedés a monarchista eszmébe még egy éve amikor rátaláltam a google-on teljesen véletlenül. Ez a blog jó kapcsolattartásra, ismeretterjesztésre, közösségszervezésre, és még annyi minden másra. Ha nincs ez a blog sosem tudom meg, hogy mikor kellett volna Cirákra menni és lemaradtam volna számtalan más, fontos dologról pl. monarchista találkozó.

Remélem azért a facebook megmarad, bár nagyon kár lenne ezért a blogért, hiszen ez már egy bejáratott hely, ahová szinte hazajár az ember.

Alan Breck Stewart írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szávoszt-Vass Dániel írta...

Mindenképpen jó lenne erről személyesen is beszélgetni, kiváló alkalom lenne november huszadika, remélem mindenki tudja miért pont akkor. :)