2008. okt. 6.

MONARCHISTA AKCIÓ ÚJRA! - Kossuth tér máshogyan (REV).Kis magyar monarchista felvilkágosító tevékenységünk folytatódik. Most éppen a sokat látott Kossuth tér lett meghintve monarchista matricákkal, amelyben nem annyira az elmúlt eseményekhez és stratégiákhoz való csatlakozás, hanem sokkal inkább a fotók hátterében látható épület - a Parlament - ösztönözte emberünket. Reméljük másokat is ösztönöz arra, hogy hasonló dolgokat cselekedjen és arról a fotókat elküldje nekünk. Itt szeretnénk jelezni, hogy vannak olyan, akik rendeltek már matricát, de nem küldtek fotót, hogy ki is helyezték azokat. Ejnye. Így anyagot várunk Gyuláról, Miskolcról, Várpalotáról, Pécsről, stb. Reméljük, nem hiába.

Érdekes színes a végére, hogy Aggtelekről is kaptunk fotót, ahogyan a fenti képen is láthatja mindenki. Lehet, hogy minél kisebb egy település, annál könnyebb lefotózni a dolgokat? Nem, erre gondolni sem merünk, hogy így volna. Matrica pedig még van, rendelni még lehet, a feltétel pedig mindig ugyanaz; kérünk szépen fotókat arról, hogy ki lettek helyezve. Ez mindannyiunk nagy és közös érdeke.Figyelem! Többen jelezték, mi is tapasztaltuk, hogy a matricákat leszedik, feltehetően ebből sportot is csinálnak egyesek. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell hátrálni. Tessék újra odamenni, kitenni, amíg van muníció. Ha meg tudjuk ki az felé állunk - ahogyan Hubatka javasolta - és kérdőre vonjuk, Te meg itten mit csinálsz? Nem kell eloldalagni, nem kell abbahagyni. Fontos, hogy legalább így eljusson az üzenetünk.

14 megjegyzés:

Parsifal írta...

Remélem egyszer I. Ferenc József tér, vagy Boldog IV. Károly tér lesz a neve, és a Kossuth szobrot elbontják onnét!

PHJ írta...

A OM Monarchia alatt Országház tér volt a neve, aztán meg Köztársaság tér, hála Károlyiéknak. Horthy alatt lett a neve Kossuth tér és, hogy biztosra menjen két trónfosztónak a szobrát idetette; Rákocziét és Kossuthét. A komcsiknak és az I. Magyar Köztársaság vezetőinek nem tetszett a "szomorú" Kossuth szobor, helyette egy igazi agitátor állítottak a helyébe. Na, az van ott a mai napig. Köszönjük szépen.

Nobilis írta...

Én nem itélem el sem Rákóczit,sem Kossuthot. Elismerem a Habsburgok jogát a trónra,ezt nem is vonom kétségbe.Sőt támogatom őket. De azt sem állítom,hogy szeretem a Habsburgokat.

PHJ írta...

Ezt pont jó. El kell ismerni a királyokat. Nem a Habsburgokon volt a hangsúly és soha nem is azon van, hanem a felkent, törvényes királyon van a hangsúly.

Czelder Orbán írta...

Elítélem, nem ítélem...
Szeretem, nem szeretem...
Szerintem ez nem adekvát kérdés.
A Habsburgokról nem nagyon lehet en bloc beszélni ellenben egyes személyek tetteiről igen.
Kossuthot, Rákóczit vagy Ferencjóskát pl. lehet szeretni/elítélni vagy nem szeretni/nem elítélni.

Nobilis írta...

Viszont ha béna a felkent király,akkor ott az ellenállási záradék (akár va akár nincs...:)

ultrajobber írta...

Üdv!
Értem a célzást,és jogos is.
Már én is szétdobtam néhány matricát,de a fényképezés még várat magára,-el nem marad,csak kicsit kések vele, de meglesz.
Amúgy még csak most kezdtem bele a szórásba.Amit megígértem, az meg is lesz.Csak én a munkám miatt csak akkor tudok akciózni, ha éppen városban dolgozok.
Megértéseteket megköszönném.
Tisztelettel:Ultrajobber.
Várjuk a királyt.

PHJ írta...

Ok, Ultrajobber. Lényeg,, h nyomod. ;)

Nobilis írta...

Ti nem adakoztok I.Leventének? Fel akarja újítani a palotát. :D

PHJ írta...

Dehogynem. Gyógyszert szívesen veszünk neki. Cavintont, vagy Valerianat. Meg ilyen csinos kis kötött zubbonyt is. Vagymi.

ultrajobber írta...

Üdv,Szerkesztő Úr!

Átvételre ajánlok egy cikket,a címe: http://www.hazankert.com/200708_demokracia.html

PHJ írta...

Ultrajobber,
még lehet róla szó, különösen, h a népfelség elvét is említi. Mondjuk a Hazánkért nem a legjobb lapocska sajna.

Névtelen írta...

Gratulálok, mint az ifjú Tomcat...gerilla marketing.
Cigányok vagytok, mi, hogy rongáljátok a köztulajdont?
Komolyan, matricaháború, mint a tizenévesek...szánalmas.
És még nektek áll fel(jebb).

PHJ írta...

Köszi, az építő hozzászólás. Azt hiszem, te vagy a tizenéves. Nem háború, hanem felvilágosítás. A matricák meg leszedhetőek, ergo nem közvagyon rongálása. Köszi az építő hozzászólás!