2012. jan. 18.

A Bartus-jelenség

Nincs hova hátrálnunk!

A tegnapi nap folyamán az Amerikai Népszava nevezetű szennyoldal a következő cikket közölte egy Bartus László nevezetű úrnak nem mondható szélsőséges balliberális tollából (A szerző fényképét szándékosan nem közöljük); A Bajnai-jelenség. A reakció nem sokáig váratott magára, a Konzervatórium ma reagált is az undorító támadásra: A haladás ellenségei.

Néhány idézet a Bartus nevezetű Lenin-fiú cikkéből:

"Ha megnézzük Európa történelmét, és megvizsgáljuk a magyar történelmet, és mindezt összefüggésbe hozzuk a mai Magyarország helyzetével, akkor csak egyetlen megoldásra juthatunk. A római katolikus egyház a rákfenéje mindennek. Ez a magyarok átka, nem Turán. Ez Magyarország tragédiáinak oka, a magyar nemzet pusztítója és legfőbb ellensége." "Mielőtt bárkinek kétségei támadnának, könnyen belátható, hogy Európa szellemi elnyomása, a középkor sötétsége a katolikus egyház műve volt."
"A római katolicizmus nem keresztény vallás, hanem egy másik vallás, amit a hagyomány szerint nem Péter apostol, hanem Simon mágus alapított, aki pénzért akarta venni a Szentlelket. A római katolicizmus az állam hivatalos vallása lett a római birodalomban. A keresztény egyház eredeti zsidó gyökereinek képviselőit üldözni kezdték, a katolikus egyházatyák és Hitler antiszemitizmusa egy tőről fakad."
"XVI. Benedek pápa egyértelműen elfordult a II. Vatikáni Zsinat szellemétől, és a militáns feudális katolikus hagyományt elevenítette fel, a trón és az oltár szövetségét hirdetve."

Amen! [a szerk.]

"Orbán ma úgy viselkedik, mint egy Opus Dei ügynök. (Leszámítva, hogy református.[a szerk.]). Semjénről nehezen lehet elképzelni, hogy nem esküdött fel valamelyik titkos katolikus társaságnak."

"A katolikus pártokat a magyar történelem tapasztalatai alapján ugyanúgy be kell tiltani, mint ahogyan a Szovjetunió Kommunista Pártját betiltották a Szovjetunió bukása után. Sóval kell behinteni a helyüket...A Vatikán pedig takarodjon ki a magyar államból. Menjen a pokolba."


Bartus nemcsak rosszindulatú, undorító, 50-es éveket idéző, de egyenesen beteges is. Ez az ember meggyalázta a magyarság ezer éves történelmét. A Konzervatórium reagálása természetesen jogos, azonban mi tovább mennénk. Nemrégiben Vona Gábor üzent Barrosonak, mindenféle ígéretet tett, ha az illető Magyarországra betenné a lábát. Ennek ihletésére szeretnénk üzenni Bartus Lászlónak. Ha esetleg legközelebb Magyarországra jönne, kérjük, írjon egy nyílt levelet a magyar katolikus híveknek (külön megemlítve a monarchistákat), hogy tárt karokkal várhassuk. Ígérjük, nem fog elmaradni a hála szavaiért!

Sőt!

Karikás ostor helyett ugyan a kardlapozást javallanánk! (Első körben.) A támadás onnan ered. Ez bizony casus belli és ezt már nem tűrjük, nem tűrhetjük tovább!

Ez az ország Szűz Mária országa, a Szent Korona országa, Szent István királyunk országa. Ezt az országot a kereszt tartotta meg, ha a kard is foglalta el (Vaszary hercegprímásunkat idézve), de a karddal védték is meg minden pogánytól. A Bartus-féléknek pedig semmi keresnivalója itt. Sajnos már nem a régi formában működik a KALOT, pedig igen markos legények lengették a fokosaikat az Eucharisztikus Kongresszuson! A fokosok azonban még megvannak, és ha az nem, akkor még mindig megvan a felképelés becsülete ebben az országban. Ha a Bartus az akció, ez lesz a reakció.
"Királyi pálczát hogy kezébe vévé: Keresztyény Hitet terjeszteni kezdé.
A’ pogányságot Országból ki-üz, és ki-rekeszté.
Sok Templomokat, és Püspökségeket,
Magyar országban fundála, s’ helyeket;
Kikben szüntelen Isten dicsirteték, s’ neve hirdetteték."

3 megjegyzés:

Per Spegulo írta...

Szerkesztő Úr! Hát nem tudja, hogy ez a mentális és pszichés nímand és lelki hazátlan a Hit gyülekezet nevezetű társadalomellenes gyalázat-szekta egy oszlopos tagja?
Az ő nevéhez kötődik a "Fesz van" című HGY leleplező könyv.

Úgy látszik, most ezt kapta a 'vezetőlelkésztől' Sanyabá'-tól pártfeladatba, hogy a heti szentlecke az Anyaszentegyház gyalázása.
Íme, a balliberális oldal valódi arca!
Pedig az új 'alaptörvény' valamit pömpög - emlékezetem szerint - a katholikus (keresztény) egyház(ak) magyar történelemben betöltött elvitathatatlan szerepéről. (Ami sosem lesz a hitgyülinek.)

Nos, kíváncsivá is tett, mindjárt meg is nézem, pontosan hogy szól az alkotmányocska (törvény)szövege.

Névtelen írta...

Ez jobb, mint a Lipótmező...

Per Spegulo írta...

Lipótmezőt Hordágy Ágnes bezárta, érthetetlen, mire gondol tisztelt Névtelen. Hogy az Amerikai Népszava egy elmegyógyintézet?
Csak vajon ki írja oda a beutalókat és ki lehet az osztályvezető főorvos?
Esetleg az itteni vitára, az írásra gondolta?
De akkor ki lehet ön tisztelt Névtelen, amikor mindketten tudjuk, hogy a Lipóton nem voltak "látogatók", s aki ott volt, az okkal volt ott, orvosi rendelvényre.