2012. jan. 2.

Ultraerős tartalom, csak erős idegzetűeknek!



Igazából Borbély Józseffel nem kívántunk többet foglalkozni, hiszen annyi a politikai ámokfutó manapság, mint a VII. kerület kis utcáin a kutyaszar. Ugyanúgy bűzlenek is és senki sem akar beléjük lépni - mi sem. Ezt a videót csak azért tesszük, hogy másoknak, akiknek nem egyértelmű, hogy a restauráció nem elmebetegek önkompenzációs játékszere, most bebizonyítsuk: ez szerintünk is patológikus eset, amit Borbély úr művel. Nem mókás a videó, hanem szomorú és szánalmas. Nyomasztó látlelet 2011/2012-ből egy érték- és balanszát vesztett magyar társadalomból.

Csak viszonyításképpen: az első két mondata után minimum életfogytiglant kellene kapnia az Apostoli Magyar Királyságban, amelyet a szájára vett.

9 megjegyzés:

Per Spegulo írta...

Ez több, mint elmekórtani eset. Gyanítom, hogy ez a méreten aluli parókát viselő öregúr nagyon is komoly feladatot teljesít. Egy jobb világban az ilyeneknek minimum deres járna, kaloda, felnégyelés vagy legalább egy csendőr pofon.
Megjegyzem, ha valaki nem ismeri el a 3. (szerintem 8.) köztársaságot, akkor az nem is pereli be, hiszen de iure az nem is létezik. Szánalmas. Szó is felesleges rá. De azért érdekelne, hogy vajon mitől is "apostoli" ez az egyszemélyes miniállam? Gondolom, mert Apostagon született az alapítója. Más köze nemigen lehet hozzá.
Hiába: nincs nagyobb baj, mint amikor a butaság szorgalommal párosul.

krampam írta...

vááááá....

ez hülye.

Motyesz írta...

Égetnivaló barom.

krampam írta...

kéne vele dumcsizni...

Névtelen írta...

Jaja, tényleg nem lenne rossz meglátogatni. Bár én szívesebben beszélgetnék vele egy üres parkolóban, vagy sötét sikátorban, mint a "Kormányzóság" épületében. De gondolom, ezzel ti is így vagytok... :-D

krampam írta...

ha tovább akarjátok sanyargatni magatokat... :)

http://www.ustream.tv/recorded/19490363

Névtelen írta...

HunTeve? Csotrogány dromedár... :-D Hát, ez az eskütétel sem semmi! Tényleg el kéne beszélgetni a "kormányzó úrral".

Motyesz írta...

rendszeres kezelés kellene neki, nem elbeszélgetni!!!

Névtelen írta...

Gondolom a "főméltóságú úr" I. ( hibbant ) Levente apostoli király kormányzója lenne:D
Nagy az Isten állatkertje...