2010. jún. 11.

Előadás a királyságról, mint jelenlegi alternatíváról Fonyódon!

Az előadás helye és ideje: Fonyód, Balaton Kollégium, 2010. június 18., 18:00.
Terjeszteni, eljönni, meghallgatni, beszélgetni. Mindenkit szeretettel várunk!

4 megjegyzés:

Petrus Augustinus írta...

Rendben, hívok embereket. Egy boglári barátom már 90% hogy ott lesz, végülis csak néhány perc neki. Egy utca-házszámot tudsz adni?

Emmácska írta...

Népszabadság: A Szent Koronával a nemzet biológiai megmaradásáért

Unknown írta...

Érdekes videó, viszont! Magyarországnak nem Habsburg király (akarom mondani királynak mutatkozó emberre van szüksége egy arisztokratára, hanem hangsúlyozom KIRÁLYRA!) Érdekes hogy a történelmünket a "rendszerváltás" után sem bírálták felül, szóval megmaradtunk abban a hitben hogy kihalt minden házunk pedig ez nem igaz. Ráadásul él egy olyan királyi leszármazott aki az Árpád-Anjou illetve a Hunyadi ház leszármazottja. Nagy királyok törtvényes leszármazotta és mégis tagadják őt. Pedig még érdekesebb hogy egy királynak nem kell dns tisztel igazolnia állítását ezt az embert viszont megkérték és dns-t adott. Hozzáteszem egyezés volt. Valóban leszármazott. Így hazánkban a trónra csak ő nyújthatja be az igényét.
Érdekes hogy a Demokrácia feltétele az előző rendszer trónfosztása, Árpád-házra sosem mondták ki a Trónfosztást csak a Habsburgra.
Szóval kinek van joga követelni a koronát? :) egy magyar trónörökösnek vagy ezeknek a Habsburgoknak?
Érdekes, hogy a történelemből kivonták azt a részt is hogy nem minden nemes esküdött fel nekik. Nagyon sok magyar royalista nemes harcolt a Habsburgok ellen. Nagy Iván ezeket a nemesi családokat halottnak nyílvánította könyvében.
Igazából ennek kifejtése egy külön könyvet ígérne. Szívem szerint a legboldogabb akkor lennék ha Hazánk legnagyobb, legerősebb, legdicsőségesebb Uralkodó családjának gyermeke térne vissza, egy igazi Árpád-házi örökös.
Higgyjétek el emberileg és megjelenésében ég és föld a különbség közte és a Habsburgok között.

Szávoszt-Vass Dániel írta...

Nagyon kíváncsi lennék, ki lenne ez az ember!
Meg arra is, hogyan vettek DNS-t a Hunyadiaktól.
Véleményem szerint egy királynak nincsen nemzetisége, mint ahogy Istennek és a pápának sincs. A Habsburgok nem osztrákok (be sem tehetik oda a lábukat) nem bajorok, (pedig sokan ott laknak) és nem is magyarok. És ez így van rendjén.
Meglehetősen sok "royalista" magyar nemes harcolt mindenféle trónbitorlók pártján a törvényes Árpád-házi királyok ellen (Csák, Aba, Kőszegi, stb nemzetségek), akiknek csak azért nem volt trónfosztásuk, mert akkoriban meglehetősen erőtlen volt a "republikánus" "haladó" "baloldali" "értelmiség".
Szerencsére Ottó főhercegnek nincsen szüksége DNS-tesztre, és én szégyellném magam a leginkább, ha olyan királyunk lenne, akit ez jogosítana föl a trónra, és semmi más érdem.