2010. júl. 5.

Nyáron, lazán, de azért módjával


Nyári szabadidős sportok előnyben vannak mostanában. A hőségre való tekintettel kicsit lazábban, akár feltűrt ingben, de azért csak módjával. A képeken két pontos szerva van megörökítve, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr Őfőméltóságától.

[Köszönet a fotókért Alan B. Stewartnak, Dudásnak, meg az Ősök tere vágójának, akinek az ingyenreklámot is köszönjük.]

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

T. Szerk.!

A bejegyzésben látható kép innen való (link mellékelve), a FB-oldal adminja - úgy látom - a mai napon meg is jelölte, hogy a jún. 2-án kitett kép pontosan honnan származik.

http://www.facebook.com/pages/Osok-tere/114513211908073?v=wall&ref=ts

Üdv!

Alan Breck Stewart írta...

Kedves Névtelen! Nem hiszem hogy egy képnek a filmhíradóból történő kivágásával automatikusan szerzői jogokat formálhat a képre. Ez alighanem Hollywood végét jelentené.
De ha ez Önnek megfelel, javaslom oldalunk szerkesztőjének hogy cserélje le az inkriminált fényképet egy jobbra, (ami a mi vágóink kezét dicséri)és amely Vuray György: vitéz nagybányai Horthy Miklós élete képekben c. könyvéből származik. (Faktor Könyvkiadó, Budapest 1993):

http://drop.io/kormanyzo

ui.: Ami pedig az üzenetben elrejtett vádat illeti, mi csak ahhoz vagyunk hűségesek akinek a Kormányzó Úr is esküt tett.

Alan Breck Stewart írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Gasper írta...

Horthy bal alkarján ott van jellegzetes tengerész tetoválása is, amely egy tekergő tengeri kígyót ábrázol, egészen a bal vállig.

Petrus Augustinus írta...

Igen, az a tetoválás benne van a 'Horthy Miklós élete képekben' c. könyvben is, színes képen.