2010. júl. 27.

Öltözzünk megfelelően a nyáron!



Visszakaptunk egy kisebb adagot egy terjesztőtől a Királyságot! pólóból, így van néhány darab vissza, amelyet most ki szeretnénk szórni. A korábbi árból (2800 Ft) jelentőset engedve most csak 1800 Ft / db-ért áruljuk a pólókat (L); regnum.portalKUKACgmail.com

Nyár van és nincsen jelenleg semmi költőpénz? Nem akadály. Kínálj fel cserébe valamit és tiéd a póló - értékegyeztetéssel persze. Lényeg, hogy terjedjen az üzenet.

5 megjegyzés:

Reina Nicolasa írta...

Inkább öltöny. ;)

Névtelen írta...

Szerintem nagyon gagyi ez a póló. Ez ha reklám akar lenni nagyon gyenge, jobb módszert tessenek kitalálni. Gondolom a terjesztő se véletlenül dobta vissza.

Reina Nicolasa írta...

Inkább edvárdiánus páncél. Kérem, a szépségért nemcsak a nőknek, de a férfiaknak is szenvedni kell. Vagy mondjuk úgy: az eleganciáért.

Névtelen írta...

Hát akkor biztos tetszett nekik, ha olyan hamar elfogyott, de szerintem akkor is gagyi és ezt nem sértésből mondom, csak mintha lefokozna valamit. Mondjuk én ezekkel a nemzeti pólókkal meg efféle izékkel sem vagyok kibékülve és véletlenül sem amiatt, hogy valami címert nyomnak rá... Bár mondjuk érdekes ez a hozzáállás terjesztőtől, ez a politikai korrektség, mert árulnak ők vörös csillagot meg hungarista bizbaszokat is úgyhogy furcsa ez.

Alan Breck Stewart írta...

http://www.zazzle.com/monarchy_in_the_usa_tshirt-235467214963560627

lol rovat:

Restore the Monarchy!
Our Republican/Democrat Experiment is over...We gave it a good shot and it isn't all it was cracked up to be...Let's cut our losses and restore the USA to the Glories of Monarchy! God Save the King!