2011. dec. 29.

Mégis, mi folyik Kecskeméten?!?

Nem tudjuk ki ez a Borbély József, még arra sem vettük a fáradtságot, hogy kiguglizzuk, de nagyon reméljük, hogy tegnap volt elmeorvos a közelben a Petőfi Sándor utca környékén. Ha nem, még most sem késő, a pontos cím valószínűleg egy lakást sejtet. Ezt is csak egy köztársaságban lehet megtenni, hogy valaki a politikai patológia ilyen mély bugyraiba ráncigál le egy ezer éves építményt. Kaloda, deres, botozás vagy egyszerűen kényszerzubbony. Semmi lacafaca, semmi megértés. Zéró tolerancia van érvényben a magunk részéről. És legyen újra nyitva a Lipótmezőn a Sárga Ház! Hány ilyen eset kell meg, ennek indoklására?!

4 megjegyzés:

Bérces Ádám írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Bérces Ádám írta...

Én sajnos megtettem és többek közt pár youtube videót találtam, amin egy általános iskola fizikaszertárában beszél dolgokról. A videó leírásában kijelentik, hogy "Borbély József azért kormányzó, mert az országunkban fellelt visszaéléseket felderítette és átadta azokat az "igazságügyi" szerveknek, de azok nem foglalkoztak az üggyel. Amíg a hatalom nem veszi át az ügyet addig a felderítő személy köteles helyettesíteni az államot a kármegelőzés vagy kárcsökkentés miatt." Logikus.

Egyébként egy teljesen demokratikus keretek közt működő, Tiszta Energiával Magyarországért nevű párt vezetője. A honlapjukon meg is találtam a bemutatott szórólap nagyobb változatát: http://www.tempohirek.com/2011dok/111223bejelentes/altalanos%20meghivo/MEGHNOS.jpg
Figyelmetekbe ajánlom a kisebb képen kevéssé látszó "pecsétet", amely igen egyedi, eklektikus neopogány korstílusban készült és természetesen elmaradhatatlan díszítő eleme egy rovásírásos felirat is.

Nobilis írta...

Lenyűgöző.

Névtelen írta...

Nem volt valaki aki felkepelje ezt az idiota barmot?!?!?