2008. dec. 30.

Ajánlók - Vendée, a szlovák címer, és a monarchizmussal kapcsolatban.

Konzervatív bajtársaink, a Konzervatív Tea-Kör írásait ajánljuk most Vendée és a Szlovák Köztársaság címere kapcsán. Ez utóbbi témában kérjük, hogy ne feledjenek ide is nézni, hiszen a kettős kereszt minden magyar monarchista számára olyan nagyon fontos. E mellett Viribus Unitis blog remek kis monarchista ismertető anyagait is ajánljuk (itt és itt és itt), amelyek talán többeknek elkerülték a figyelmét.

10 megjegyzés:

Ultrajobber írta...

PHJ, a sámánok az agyamra mennek, én hamarosan távozom a Barikád degenerált oldalairól.

Új helyet keresek, ami méltóbb a Magyar Apostoli Királysághoz, méltóbb Regnum Marianum eszméjéhez, és méltóbb a Magyar Szent Koronához, és méltóbb a katolikus valláshoz is.

Addig is a Barikádot valóban frontvonalként kezelem, és megpróbálok gavallérhoz méltón távozni.

Névtelen írta...

jobber,
gyere nyugodtan magyarnemes.atw.hu -ra,van ott monarchistáknak fenntartott részleg ;)

admin írta...

Annyira nem csodálkozom a dolgom. Az SZKR-en a vérgőzös antiszemita turbómagyarok, ott meg a sámánista turbómagyarok. Az már majdnem mindegy. Én nagyon jónak tartottam azt a hídfőállást a magam részéről, de te tudod, h mikor kell visszavonulni. Azt azért mérlegeld, h mit vesztük és mit nyerünk és hogyan megyünk oda vissza majd. Valószínűleg jobb lenne ott is a nagykapun. ;Đ

Ultrajobber írta...

Lehet, hogy elhamarkodtam a dolgot, de már nem volt több türelmem hozzá.

Ha megemlítem Jézuska nevét, máris ugranak, és mondják, NEM VOLT ZSIDÓ, PÁRTHUS VOLT, -holott egyáltalán nem oda tartozik.

(Ha a Habsburgokról akarok valamit, akkor azok viszont zsidók voltak,stb.)

Minden áron meg akarnak győzni hasonló dolgokról, én viszont nem érek rá állandóan erről vitatkozni, szerettem volna más témákba belekezdeni, az általam valósnak ismert történelem alapján, de így nem tudok.

Nem lehet úgy ideológiákról, eszmékről, helyzetekről, történésekről vitatkozni, ha még a történelmet sem ismerjük el egységesnek.

VSZ írta...

Ultrajobber!

Tiszteletem és elismerésem, hogy eddig elbírtad viselni őket.

Hogy egy közhellyel éljek: nem érdemes vitatkozni velük, mert levisznek a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...

Az eredeti pogány sámánhithez (amely a maga korában jelentős volt, de elmúlt, és már csak a morzsáit ismerjük) csak külsőségekben hasonlító magor-manicheánus-nesztoriánus-ősszittyakeresztény-napisten hitük (művallásuk) nem más, mint neopogány, keresztény- (plusz minden tradicionális vallás) és hagyományellenes világnézet (még akkor is, ha jóindulattal teszik).
Egyszóval: New Age
Ehhez még hozzátartozik az, hogy szerintük a magyar a világ alapnyelve, és az amazonasi esőerdőben élő 'Bélák' nevű indiántörzs tagjai a rokonaink.
No comment...

Stalker

Ultrajobber írta...

Jelentem,új "hídfőállást" sikerült kialakítanom, de egy ideig még nem szeretném túl nagy dobra verni a hollétét.

Ezenkívül elfogadom még Nobilis meghívását is, és ott is helyet foglalok.

Éljen a király, éljen a királyság!

Névtelen írta...

regisztrálj és kapsz szerkesztői jogosultságot ;)

BÚÉK mindenkinek!

admin írta...

Na, ha megvan, akkor mondd! Kicsit perverz öröm; a kurucinfo lenne az igazi, de ott nincsen fórum. Haj, ott milyen lenne Metetrnich magyar feleségét, vagy Ferenc József emberi-uralkodói nagyságáról beszélni!;ĐĐĐ

admin írta...

Na, ha megvan, akkor mondd! Kicsit perverz öröm; a kurucinfo lenne az igazi, de ott nincsen fórum. Haj, ott milyen lenne Metetrnich magyar feleségét, vagy Ferenc József emberi-uralkodói nagyságáról beszélni!;ĐĐĐ

Névtelen írta...

Nah,sztem ma nagyon jó Turulos cikkek kerültek fel a Magyar Nemesre.
www.magyarnemes.atw.hu